Monday, January 31, 2011

BE GENTLEMAN !

Assalamualaikum ..


boy : " ak nak dia (girl) yg ckp dulu , yg dia (girl) suka kat ak " .


pnh tak korng dgr or mengalaminya drpd kwn2 korng yg lain psl dialog kat ats ni ? sya bukan dgr , tp .. sya mengalaminya sendiri .

 nak dijdkan story . seorg hamba allah ni ,, die pnh bgtau kat sya yg dia minat kat seorg budak perempuan ni ,tp .. dia nak budak perempuan 2 yg mulakan dulu . WHAT ?? gilah la mamat ni . laki ke perempuan  dia ni musykil tol ak ngan identiti mamat sorng ni .

terus terang la sya ckp ,, sape yg trjatuh hati or ter-admire kat mamat ni . mmg tragis la hidup girl 2 . ish2 ..

so ,, kesimpulanya . kpd boy2 smua , kalau korng da suke kat sseorg girl 2 . pndai-pandailah korng mulakan langkah trlebih dahulu ye .  jd ,, tak ad lah lagi  istilah "perigi cari timba " tu kan . jangan pnh mengharap an girl yg memulakannya because it sooo annoying ! ad fhm ??

 BE GENTLEMAN !


p/s : sya benci lelaki yg mcm ni ! 

3 comments:

  1. ak tau spe .chill je .ak plak tgh konfius skrg nih

    ReplyDelete
  2. ko tau ??
    emm ,,sape ??
    btw , ko tgh konfius psl ap plak ni ??

    ReplyDelete